۵ استارتاپ موفق و پولساز در ایران


Admin Irantop پنج‌شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳

در این مقاله می‌خواهیم پنج مورد از موفق ترین استارتاپ‌های فعال در ایران را به شما معرفی کنیم تا اگر ایده‌ای برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی دارید، کمکتان کند. ابتدا باید بگوییم اصلا استارت آپ به چه معناست و هدف از آن چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که استارت آپ به پروژه‌هایی گفته می‌شود که در جریان آن، یک ایده خام شکل می‌گیرد و به کمک تلاش و کوشش یک گروه، در نهایت منجر به تولید یک محصول خواهد شد که زمینه برای فروش آن محصول را هم فراهم می‌کند. بطور خلاصه باید بدانید که استارت آپ همه مسیر از صفر تا صد را به صورت آزمون و خطا و یادگیری اصول و مبانی پایه آن طی می‌کند.
نکته مهمی که در مورد استارتاپ‌های موفق وجود دارد این است که آن‌ها الزاما روی کارهای علمی پیچیده کار نکرده‌اند بلکه فقط در تولید یک محصول و فروش آن، موفق‌تر از دیگران بوده‌اند. اگر ترغیب شده‌اید در مورد استارت آپ‌های موفق ایرانی بیشتر بدانید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
 

1. استارت آپ اسنپ
قبلا برای اینکه از نقطه‌ای از شهر می‌خواستیم به نقطه دیگری برویم شاید مجبور بودیم ساعت‌ها در خیابان، منتظر تاکسی‌های خطی بمانیم یا برای فرستادن یک بسته به دوستمان ساعت‌ها باید دچار معطلی می‌شدیم. اما یک استارت آپ موفق شروع به کار کرد و همه این مشکلات را به خوبی حل نمود. این استارت آپ اسنپ نام دارد. با ورود نرم ‌افزار اسنپ به حوزه تجارت الکترونیک، دغدغه نبود تاکسی،‌ چانه ‌زنی بر سر کرایه و ... برای ما به خاطره تبدیل شد. فرقی نمی‌کند کجای شهر باشید کافیست برنامه اسنپ روی گوشی شما نصب باشد تا خیلی سریع برای خود تاکسی پیدا کنید. سرعت دستیابی بالا، قیمت رقابتی مناسب، امنیت و آرامش ارمغانی است که اسنپ برای ما به همراه داشته است. بطور خلاصه باید بگوییم که اسنپ یک سرویس برای سفارش آنلاین تاکسی و رسیدن به مقصد است که علاوه بر راحتی از قیمت مناسبی هم برخوردار است. تا به امروز اسنپ توانسته محبوبیت زیادی برای خود کسب کرده و طرفداران زیادی پیدا کند. اسنپ ایده خود را از یک استارتاپ خارجی موفق به نام Uber الهام گرفته که اوبر بزرگترین شرکت تاکسی ‌رانی دنیا به حساب می‌آید.

2. استارت آپ آپارات
آپارات یکی دیگر از استارت آپ‌های موفق در ایران است که به اشتراک گذاری فیلم‌های ویدیویی پرداخته و اولین سرویس فعال ایران در این حوزه می‌باشد. آپارات از سال 1389 توسط شرکت فناوران ایده‌پرداز صبا راه‌اندازی شد. درآمد این سرویس از طریق تبلیغات و فروش برخی محصولات خاص بوده و هم اکنون از لحاظ اقتصادی، یکی از بهترین شرکت‌های اینترنتی فعال در ایران به شمار می‌رود.
3. استارت آپ دیجی کالا
اگر اهل خرید اینترنتی باشید قطعا نام دیجی کالا را شنیده‌اید. این شرکت بزرگترین فروشگاه آنلاین در ایران است که در سال ۱۳۸۵ تاسیس شد و فعالیت خود را در حوزه فروش آنلاین آغاز نمود. امروزه این فروشگاه اینترنتی 8200 کارمند دارد و به سرتا سر ایران محصولات و کالاهای مختلفی را ارسال می‌کند. جالب است بدانید که دیجی‌کالا با سرمایه شخصی اولیه ۲۰ میلیون تومانی توسط حمید و سعید محمدی شروع به کار کرد اما به مروز زمان با جذب سرمایه گذاران توانست خود را گسترش دهد. سرمایه‌گذار اصلی این فروشگاه اینترنتی شرکت سرآوا می‌باشد.
4. استارت آپ دیوار
یکی دیگر از موفق‌ترین استارتاپ‌های موجود در ایران، دیوار است. اگر بپرسید می‌بینید که کمتر کسی است که تا به حال نام این برنامه به گوشش نخورده و از دیوار استفاده نکرده باشد. دیوار در سال ۱۳۹۲ شروع به کار کرد. هدف ایجاد این استارتاپ خرید و فروش آنلاین کالاهای نو و دسته دوم به صورت بدون واسطه بود. این برنامه توانست به هدف خود نزدیک شود و سر و صدای زیادی به پا کند. امروزه طرفداران استفاده از این برنامه بسیار زیاد شده است چون نحوه کار کردن با آن راحت و آسان بوده و شما به سادگی می‌توانید در اپلیکیشن دیوار، نیازمندی‌های خود را دسته بندی کرده و اقدام به خرید کالای مورد نظر خود کنید.
نکته دیگری که در مورد این استارتاپ باید بگوییم این است که دیوار هم مثل همه استارتاپ‌های دیگر با مشکلاتی همراه می‌باشد. اصلی‌ترین مشکل این برنامه این است که هویت فروشنده در آن مشخص نیست و همین مسئله ممکن است گاهی اوقات ایجاد مشکل کند. اگر قصد راه اندازی همچین برنامه‌ای را دارید نسبت به این مشکل بی تفاوت نباشید.
5. استارت آپ کافه بازار
آخرین استارت آپی که در این مقاله می‌خواهیم معرفی کنیم کافه بازار نام دارد. کافه بازار نام یک اپلیکیشن مخصوص کاربران سیستم عامل اندروید در ایران است که توانسته بسیار خوب عمل کند و طرفداران زیادی برای خود در سراسر کشور پیدا کند. در مورد نحوه عملکر برنامه‌ بازار باید بگوییم که یک بستر بسیار خوب برای ارائه‌ برنامه‌ها، بازی‌های اندرویدی و ویدیو در ایران است. هر گاه به یک اپلیکیشن یا بازی نیاز داشته باشید می‌توانید به کافه بازار رفته و با جست و جوی نام برنامه مورد نظرتان آن را پیدا و دانلود کنید. کافه بازار از طرف شرکت آوای همراه هوشمند هزاردستان توسعه یافته و مالکیت آن را گروه توسعه فناوری اطلاعات هزاردستان را برعهده دارد. جالب است بدانید که استارت آپ کافه بازار در سال 1389 با مشارکت گروهی از فارغ ‌التحصیلان و دانشجویان دانشگاه‌های ایرانی شکل گرفت و هم اکنون هم پر قدرت در حال پیشروی و ادامه فعالیت‌های خود می‌باشد.
از امکانات کافه بازا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • انتشار برنامه‌ها و بازی‌های مورد نیاز هر سلیقه
  • خدمات پرداخت آسان برای کاربران داخلی
  • پشتیبانی 24 ساعته در تمام روزهای هفته
  • ارائه‌ محتوای گلچین ‌شده از سوی تیم سردبیران کافه ‌بازار
جمع بندی
استارت آپ‌های زیادی در ایران شروع به کار کرده و رو به پیشرفت هر چه بیشتر هستند. امروزه که دسترسی ما به خدمات بسیاری از استارتاپ‌های خارجی با محدودیت مواجه شده بهترین راه این است که به عنوان یک جوان ایرانی کمی خلاق باشیم و با الگو گرفتن از پیشرفت نمونه‌های موفق خارجی، کسب و کارهای پررونق و پرسودی راه بیندازیم.


شما هم عضو خبرنامه ما شوید

،با ثبت ایمیل خود در خبرنامه ایران تاپ فایو از آخرین مطالب، به محض انتشار مطلع شوید

برای گپ زدن با کاربران، ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید


ایران تاپ فایو را در رسانه های اجتماعی !دنبال کنید

مطالب ما را در رسانه های اجتماعی نیز می توانید !دنبال کنید