۵ راهکار کلیدی و موثر ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۲۵

ویدیو مارکتینگ، مهم‌ترین شیوه تولید محتوا در آینده


Admin Irantop چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳

اکثر شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، قابلیت‌های متنوعی برای ویدیو اضافه کرده‌اند؛ ریلز اینستاگرام، ویدیوهای کوتاه و بلند یوتیوب و پیام ویدیویی تلگرام چند نشانه از گسترش ویدیو در فضای دیجیتال هستند. این روزها بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند به‌جای اینکه متنی را بخوانند، ویدیو ببینند یا به‌جای اینکه تصاویر محصولی را نگاه کنند و خودشان با تصاویر ویژگی‌ها را تشخیص دهند، دوست دارند ویدیویی ببینند که زیر و بم محصول را بررسی می‌کند و توضیحات لازم را به آن‌ها ارائه می‌دهد. خلاصه اینکه در حال حاضر دنیای دیجیتال مارکتینگ حول محور ویدیو می‌چرخد و در سال‌ آینده، اهمیت ویدیو حتی از الان هم بیشتر خواهد شد. اگر می‌خواهید استراتژی بازاریابی دیجیتال و تولید محتوا برای سال ۲۰۲۵ بچینید یا قصد دارید کسب‌وکار جدیدی در سال جدید راه بیندازید، این مقاله برای شماست. در این مقاله ایده‌هایی برای موفقیت در ویدیو مارکتینگ به شما ارائه می‌دهیم.

 
۵ ایده بازاریابی ویدیویی برای کسب‌وکارهای مختلف در سال ۲۰۲۵
راز موفقیت در ویدیو مارکتینگ یک چیز است: سبک شخصی! پربازدیدترین صفحه‌ها در فضای مجازی، ویدیوهایی به سبک متفاوت تولید می‌کنند و دیده می‌شوند. همیشه اولین‌ها بیشترین بازدید را می‌گیرند، ترند می‌شوند و بقیه از روی آن‌ها کپی می‌کنند و معمولا هم هیچکدام به اندازه ویدیویی که اول دیده شد، بازدید نمی‌گیرند، مگر اینکه خلاقانه‌تر باشند! وقتی سبک شخصی خود را داشته باشید، همیشه دیده می‌شوید و مخاطبان خود را پیدا می‌کنید. در ادامه ۵ ایده برای تولید محتوای ویدیویی ارائه می‌دهیم، اما هدف ما این است که به شما کمک کنیم با استفاده از این ایده‌ها و خلاقیت، سبک شخصی خود را ایجاد کنید و دیده شوید.


۱. ویدیوهای آموزشی تولید کنید
ویدیوهای آموزشی در تمام حوزه‌ها معمولا کاربردی هستند. وقتی افراد نمی‌دانند کاری را چطور انجام دهند، درباره آن در اینترنت جستجو می‌کنند و از ویدیوهای آموزشی برای یادگیری کار مورد نظرشان کمک می‌گیرند. آموزش‌های لازم مرتبط با حوزه کاری خود را به ویدیو تبدیل کنید و آن را در سایت، یوتیوب یا آپارات به اشتراک بگذارید. با این کار هم سئوی سایت‌تان بهتر می‌شود و هم بازدید می‌گیرید. 
البته نوع ویدیوی آموزشی به پلتفرمی که در آن محتوا تولید می‌کنید نیز بستگی دارد. به‌عنوان مثال در اینستاگرام محتواهای آموزشی طولانی، توجه مخاطبان را جلب نمی‌کند. افراد معمولا برای سرگرمی در اینستاگرام زمان می‌گذرانند و به دنبال آموزش نیستند. اگر قصد دارید در این فضا ویدیوی آموزشی بگذارید، باید تاحد امکان آن را کوتاه کنید و چاشنی سرگرمی هم به آن بیفزایید. مثلا با لحنی طنز یا در قالب یک داستان، مطلبی که می‌خواهید را آموزش دهید. در پلتفرم‌هایی مثل اینستاگرام آموزش‌های کوتاه و ترفند و تکنیک بازدید بهتری می‌گیرد.


۲. با هوش مصنوعی محتوای ویدیویی درست کنید

این روزها در تمام گوشه و کنارهای فضای مجازی، خبری از هوش مصنوعی وجود دارد. ابزارهای هوش مصنوعی برای مخاطبان بسیار جذاب هستند؛ به‌خصوص زمانی که نتیجه کارشان آنقدر واقعی است که امکان تشخیص آن از محتواهای واقعی وجود ندارد! ابزارهای هوش مصنوعی در تمام مراحل تولید محتوای ویدیویی به شما کمک می‌کنند؛ از نوشتن سناریو گرفته تا تولید عکس و ویدیو و حتی گویندگی متن یا ساخت آهنگ برای صدای ویدیو. فراموش نکنید که به مخاطب اعلام کنید ویدیو با هوش مصنوعی ساخته شده است و تحت هیچ شرایطی او را فریب ندهید.

 
۳. درباره محصولات خود ویدیو بگیرید
وقتی مشتری قصد خرید محصولی را دارد، سوالات مختلفی در ذهنش ایجاد می‌شود که دوست دارد پیش از خرید پاسخ آن‌ها را پیدا کند. اگر پاسخ این سوال‌ها به‌صورت تصویری و در قالب ویدیو ارائه شود، تأثیر آن بیشتر خواهد بود. به‌عنوان مثال اگر در ویدیو نحوه کار با محصول را توضیح دهید و تمام جزئیات را به مشتری نشان دهید یا حتی چند محصول مشابه را باهم مقایسه کنید، به‌راحتی می‌توانید مشتری را برای خرید متقاعد کنید. دقت داشته باشید که ویدیوها باید دقیقا برای نیاز مخاطب تولید شده باشند و به سوالات او پاسخ دهند. ویدیوهایی که فقط مزیت‌های محصول را بررسی می‌کنند، کلیشه‌ای هستند، جزئیات را بررسی نمی‌کنند و بی‌دلیل طولانی هستند، تأثیری در بازدید گرفتن نخواهند داشت. ویدیو مارکتینگ موفق ویدیویی است که در وهله اول جذاب باشد و توجه مخاطب را جلب کند و سپس داده‌های مورد نیاز مخاطب را به او انتقال دهد.

 
۴. اینفلوئنسر باشید و با اینفلوئنسرها همکاری کنید
منظور از اینفلوئنسر بودن این نیست که هرروز زندگی خود را در فضای مجازی به اشتراک بگذارید، به حواشی بپردازید و محتواهای بی‌ارزش تولید کنید. اینفلوئنسر بودن یعنی به‌عنوان کارشناس و متخصص در حوزه کاری خود شناخته شوید و محتواهای کاربردی، جذاب و مرتبط با همان حوزه تولید کنید. البته دقت داشته باشید که محتواهای شما هرچقدر هم تخصصی باشد، باید به زبان ساده ارائه شود تا مخاطب عام و کسی که اطلاعات چندانی در حوزه مورد نظرتان ندارد هم منظور شما را متوجه شود. وقتی چهره شما به‌عنوان یک فرد متخصص در حوزه کاری خودتان شناخته می‌شود، مخاطبان به شما اعتماد می‌کنند. اگر در کنار آن، محصولی باکیفیت بالا به مخاطب ارائه دهید، کم‌کم به‌عنوان یک فرد معتبر در حوزه کاری خود شناخته می‌شوید؛ در نتیجه مخاطبان به توصیه‌های شما گوش می‌کنند و از شما راهنمایی می‌گیرند. این همان چیزی است که به‌عنوان «موفقیت در ویدیو مارکتینگ» تعریف می‌شود.
ویدیوها و پادکست‌هایی که همکاری مشترک یک یا چند اینفلوئنسر در حوزه‌های مختلف و مرتبط هستند، معمولا بازدید خوبی می‌گیرند. مردم دوست دارند وقتی شخصیت‌های محبوبشان در کنار هم قرار می‌گیرند و باهم صحبت می‌کنند، آن‌ها را ببینند و از نظراتشان استفاده کنند.

 
۵. از ترندها پیروی کنید
اگر در فضای مجازی فعال باشید، احتمالا می‌دانید که در هر بازه زمانی یک آهنگ یا یک سبک خاص از ویدیو ترند می‌شود و در همه صفحه‌های فضای مجازی وجود دارد. اگر به شیوه‌ای خلاقانه از ترندها استفاده کنید، دیده می‌شوید. مزیت دیگر ترندها این است که وقتی یک محتوای جذاب با استفاده از آن‌ها تولید می‌شود، سایر صفحه‌ها نیز آن را به اشتراک می‌گذارند و ویدیوی شما نوعی تبلیغ رایگان برای کسب‌وکارتان به همراه می‌آورد. با استفاده هوشمندانه از ترندها، بازدیدکننده‌ها را به صفحه خودتان هدایت کنید و با تولید محتوای جذاب و منظم، آن‌ها را به مخاطبان دائمی صفحه خود تبدیل کنید.

 
نکات مهم در ویدیو مارکتینگ
اولین و مهم‌ترین نکته در ویدیو مارکتینگ این است که برای تک‌تک ثانیه‌های ویدیو برنامه‌ریزی داشته باشید. متاسفانه فضای مجازی کاربران را کم‌حوصله کرده است؛ آن‌ها کم‌تر از ۵ ثانیه ابتدایی ویدیو را تماشا می‌کنند و بر اساس آن تصمیم می‌گیرند که ویدیو ارزش دیدن دارد یا نه؛ بعد از آن‌ هم دوست دارند در کوتاه‌ترین زمان ممکن (کم‌تر از یک دقیقه) منظور ویدیو را دریافت کنند، اسکرول کنند و به سراغ ویدیوی بعدی بروند! در چنین شرایطی ویدیوهای شما باید تاحد امکان کوتاه باشد و حتی جای یک کلمه توضیح اضافه، بی‌هدف و غیرکاربردی هم در آن وجود ندارد!
سایر نکاتی که باید برای ویدیو مارکتینگ به آن‌ها توجه داشته باشید را در ادامه توضیح می‌دهیم:

  • کیفیت خروجی نهایی ویدیو باید در بالاترین حد ممکن باشد. اکثر کاربرها با موبایل ویدیوها را تماشا می‌کنند، پس سایز خروجی ویدیو باید برای نمایشگر موبایل مناسب باشد.
  • ویدیو باید برای سئوی پلتفرمی که در آن بارگزاری می‌شود، بهینه شده باشد. استفاده از کپشن مناسب، هشتگ‌های کاربردی، عدم استفاده از آهنگ‌های دارای حق کپی‌رایت و نوشتن عنوان مناسب در صفحه ویدیو چندتا از مهم‌ترین نکات سئو برای محتواهای ویدیویی هستند.
  • بعد از اینکه ویدیو را بارگزاری کردید، از مخاطبان خود بخواهید آن را تماشا کنند. مثلا اگر ویدیو را در یوتیوب آپلود کرده‌اید، در استوری اینستاگرام، کانال تلگرام و سایت کسب‌وکارتان لینک آن را منتشر کنید.


سخن پایانی
ویدیو مارکتینگ یکی از مهم‌ترین استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال است که در آینده اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. سبک‌های متنوعی برای تولید محتوای ویدیویی وجود دارد، اما مهم این است که شما با خلاقیت خود، چیزی منحصربفرد به مخاطب ارائه دهید تا او را ترغیب کنید از بین میلیاردها ویدیوی موجود، محتوای شما را تماشا کند! استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و همکاری با افراد متخصص در حوزه‌هایی مثل تدوین و ادیت ویدیو به اجرای بهتر استراتژی‌های ویدیو مارکتینگ و تولید محتواهای جذاب‌تر کمک می‌کند و احتمال دیده شدن ویدیوهای شما را بیشتر خواهد کرد. اگر تجربه‌ای در زمینه ویدیو مارکتینگ دارید و تأثیر آن بر رشد کسب‌وکار خود را دیده‌اید، در بخش کامنت‌ها، تجربه‌های خود را با مخاطبان ایران تاپ فایو به اشتراک بگذارید. 
 



شما هم عضو خبرنامه ما شوید

،با ثبت ایمیل خود در خبرنامه ایران تاپ فایو از آخرین مطالب، به محض انتشار مطلع شوید

برای گپ زدن با کاربران، ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید


ایران تاپ فایو را در رسانه های اجتماعی !دنبال کنید

مطالب ما را در رسانه های اجتماعی نیز می توانید !دنبال کنید